Intellektuell kryssord

Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Trenger du synonymer til INTELLEKTUELL? Her får du all den hjelpen du trenger.

Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Du søkte etter ordet intellektuell. Kryssordhint til ordet intellektuell. Liste over oversettelser: intellektuell.

Ordbok engelsk, tsjekkia, tysk, dansk, spansk, fransk, italiensk, russisk, hviterussiske, finsk, ungarsk, portugisisk, ukrainsk, . Alle synonymer for intellektuell. Sjekk din definisjon, noe som betyr med våre engelske ordbøker. Intellektuell på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk.


Carr sammenlikner det intellektuelle miljøet på nettet med å lese en bok samtidig som du løser kryssord. Han mener at de nevronene og synapsene som har . En personlig kryssord gjør en flott gave til et puslespill lover, spesielt hvis. Disse oppgavene har en intellektuell utfordring, og kan også være . Den verdslige Venus, til venstre, symboliserer naturens fruktbarhet, både fysisk og intellektuelt, mens den nakne Venus, til høyre, representerer evig og .

I kryssord må man skrive ordet selv. En intellektuell latskap og et intellektuelt forfall av de sjeldne, men heldigvis med mange hederlige . Vær sosialt og intellektuelt aktiv, og vær hele tiden på utkikk etter. I dette spillet må du løse et kryssor men ikke enkel, og på engelsk! Disse gåter tilbyr en intellektuell utfordring, og kan også være pedagogiske. Du kan lage totalt 1ord med bokstavene INTELLEKTUELL: Søket returnerte mange resultater, vi viser de første 169.


Det har lenge vært kjent at stimulering av hjernen gjennom kryssord og lesing. Ifølge forskerne er det nettopp disse intellektuelle stimuli som . INTELLEKTUELL STIMULANS: I et parforhold får du sosial og intellektuell stimulans som beskytter mot Alzheimers. Dels irriterer man seg over at høyresida skal stjele venstresidas intellektuelle gevanter. Det skulle jo være en arbeidsdeling her! Askerkretsen var det intellektuelle og kunstnarlege miljøet kring Arne og Hulda Garborg . Bolaños siste roman er på en og samme tid en lettlest, intellektuell thriller og et konglomerat av intrikate historier.


Du som er intellektuell og du som er spirituell, og du som er begge deler. Kjære deg: I hjertet ditt finnes det et punkt, et sted hvor din frihet ligger .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie