Bygge isolert kompostbinge

Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for en isolert. Med en kompostbinge kan du lage din egen næringsrike matjor helt . En kompostbinge for matavfall må være godt isolert, slik at den holder varmen.

Når du skal kompostere matavfall må du ha en isolert og musetett. Vi har tilsammen bygget tre kompostbinger etter miljøheimevernets beskrivelser. Isolert bunnplate (min 50mm)med luftehull ogbygging av kompostbingeinnlegg28.


Råd om komposteringinnlegg28.

Her finner du arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for isolert . Tips: Anskaff en skadedyrsikker og isolert hudholdningskompostbeholder . Med varmkompost menes at en bruker en isolert kompostbinge. Gjør en det riktig og fôrer regelmessig, er varmkomposten aktiv og varm også . Denne varmkomposten er ekstra godt isolert og fungerer nede til -25. I serien gamle prosjekter som fortjener en post er kompostbingen.


Denne kan enkelt lages på hjemmesnekkeriet, eller du kan kjøpe et ferdig byggesett. Den er varmeisolert og kan brukes til kompostering av hageavfall og . Hvis du vil prøve deg, kan du bygge din egen kompostbeholder, se oppskrift eller .

Varmkompost er en lukket beholder som er isolert. En ferdig omdannet kompost er luftig og lukter godt jord. Det er som ordtaket sier, kompost er hagens gull.


Sats på en isolert, lukket kompostbinge til kjøkkenavfallet. Bygger du selv kreves det at bingen er isolert. Ved kompostering benyttes vanligvis en lukket, isolert kompostbinge (varmkompostering) eller en åpen og uisolert . Kompostbinger kan bygges på skolen. Du kan enten kjøpe en ferdig kompostbinge eller du kan bygge selv. I tillegg fikk vi med en ekstramodul som gjør at beholderen har . En isolert beholder er først og fremst nødvendig for kjøkkenavfallet.


Stiftelsen Miljømerking har utarbeidet kriterier for Svanemerking av kompost- beholdere. Jeg er utrolig fascinert av fenomenet kompost, og om du tror jeg så meg. Altså, jeg bygget en binge til, men siden den ikke skulle være isolert, . Bingen skal være isolert og godkjent av Iris.


Mange lager kompostbinger av noen gamle paller eller noe annet som.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie