Kokkekniv test

De dyreste knivene vinner Matkontrollens kokkeknivtest, men det er en annen kniv kokkene selv foretrekker og anbefaler. En god kokkekniv blir raskt din beste venn på kjøkkenet. Vi har testet seks modeller og oppdaget store forskjeller.

Testfakta har latt SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut laboratorie testet åtte kokkekniver for hjemmekokken. Vil du også bruke samme kokkekniv som norges toppkokker? Blant de som bruker kjøkkenkniver fra Masahiro finner vi Bjørn Svensson, Tom Victor Gausdal, . En skarp kniv gjør matlagingen både morsommere og bedre.

Det er en tråd her om knivsliping, som blant annet henviser til en test som . Vi blir vist den avgjørende testen for om en kniv holder mål eller ikke. Den er like enkel som den er vanskelig . Hvis man skal have en god stor køkkenkniv, hvilken skal det så være? B Søndag har testet fem knive ud fra . Her har vi gjort en liten vri på testopplegget vårt.


Har testet ut forskjellige kniver fra Victorinox, Mac, Global, Øyo, . Resultatet blir ofte ”æsj, den har blitt sløv”, og så kjøper man en ny kniv. Forbrukerrådet gjennomførte en test på kniver for noen år siden, og konklusjonen .

Favorittkniv: Masahiro, en fire år gammel japansk kokkekniv. Jeg er ikke kresen på kniver og kan godt bruke en god og atskillig rimeligere kokkekniv også. Kniven blir ofte omtalt som kjøkkenets viktigste redskap, og det er ikke uten grunn.


En god kniv gjør matlagingen både morsommere, raskere og smidigere! Sammenlign Kjøkkenkniver side ved side. Uanset om man er professionel kok eller om man blot er en glad amatør, der gerne vil forbedre sine evner ud i . Kokkekniv test – Find den rette. Rett og slett fordi det er en urolig bra kniv til rett pris!


En kokkekniv er en allsidig kniv som passer til det . Velkommen til Cibumic Nørde hjørnet. Fakta og gode råd om valg og vedligeholdelse af køkkenknive. Mange kokker får et nesten religiøst forhold til en bestemt kniv eller et merke. Uansett hvilket nivå man er på hva gjelder matlaging så er kvaliteten på kniven .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie