Motorbytte regler

Regelen er nemlig slik at du lett kan øke bilens orginale effekt med inntil , men går du . Ombygging av et kjøretøy innebærer alle forandringer som fører til at kjøretøyets tekniske spesifikasjoner, utseende osv. Lurer på om noen her har foretatt motorbytte og registrert dette hos biltilsynet.

Har en forestående stor motorjobb på sykkelen min. Hei, hvis motoren min skal gå til svarte. Motorbytte, redningen for oss bilentusiaster smiley. Teknisk og trimming - Diskusjon.

Amatørbygd bil skal tilfredsstille krav til motor og drivverk etter . Skjerpede regler på motorbytte? Trimming av biler, og regler for slikt. Noen som vet hvor stor motor el hvor mange hk en 3ekan godkjennes med uten å . Mopeden har en motor på maksimum kubikkcentimeter.


Tenker på nytt chassis, innredning og ev motor på en 4ramme. Staten stoppet vel egentlig denne muligheten . Reglene har endret seg noe den siste tiden, og tolkningen av. Skal man gjøre et motorbytte kan man få dokumentasjon fra AMCAR på hvilke.

Fra offroadmiljøet innen AMCAR ble vi tipset om en høring på nye regler for . Jeg lurer på tross til at bilen har byttet til en kraftig motor (og girkasse osv) kan den fortsatt. Det kan være endringer som større turbo, motorbytter, intercoolere . Før eller senere, så er din båt moden for motorbytte. Er det egne regler for hva man kan gjøre med den, f. Har hørt noget om at man ikke længder må skifte motor til en motor, som den bil man putter. Andre forumemner med Regler for motorskift? Da er det helt andre regler som gjelder så vidt jeg har hørt.


Mediehuset iTromsø arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for . Hva er de norskereglene angående motorbytte til . Om man byter till en motor UTAN katalysator behövs ett avgasintyg . Blant annet skal båten få ny motor. Bladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie