Klippe plen vår

Når sommervarmen kommer minker veksten og du behøver ikke klippe plenen like ofte. For KUN kroner kan du få grønnere gress enn naboens! De fleste har nok en formening om at plenen skal klippes cirka én .

Du må klippe ofte, ikke la plenen bli for høy, sier Evenrud. En myte er at hvis du klipper plenen ofte og for kort så vil mosen gro bedre,. Godt tips om hvordan du skal vedlikeholde din plen.


Ved våre fire hagenetre på vestlandet får du også gode tips og råd til hvordan du.

Dette igjen viser at der gresset får vokse og ikke klippes helt ne vil moseplagen avta. Vår mosefjerner inneholder også gjødsel, så du gir næring til plenen samtidig som du. Mange gjør den feilen at de klipper plenen for kort.


OPPSAMLER: Er gresset langt bør du bruke oppsamler. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto. Her får du våre beste tips til vedlikehold og stell av gressplen. Det er vakkert med en velstelt grønn plen, men det kommer dessverre ikke av seg selv.


Vann plenen på kvelden så vannet ikke damper bort med en gang. Følg vår plenguide steg for steg, og du kan snart vandre stolt på et grønt teppe som spirer og gror .

Vårt faste legelag konkurrerer mot tre operasangere med nettbrett. Det er riktig at blomsterplener krever mindre klipping. I vårt klima kan en så plen fra april til og med september. Spesialist på hage og fritidsprodukter hos Ole Chr.


Plutselig blir det fint vær og folk skal klippe plenen, men vi har et regelverk som. Plenen klipper jeg på søndag for da passer det meg best. Les våre tips til en velstelt og flott plen! En sunn plen trenger gjødsel (selv om kraftigere vekst innebærer at du må klippe plenen oftere).


Men legger du ned litt arbeid og følger våre råd og tips, kan de fleste få en tett og fin, grønn plen. Men det problemet har vi heldigvis ikke med de få naboene våre. Rak vekk gammelt løv, kvist og kvas hver vår, så gresset får tilgang.


Spre blandingen utover plenen etter vårens første klipp og rak det nedi. Skal gresset klippes før snøen og frosten kommer? Vi klipper gresset hele året, men siste gang om høsten, bør du ikke klippe plenen helt ned.


Med en så tydelig lovtekst, er det overraskende at debatten om plenklipping og annen utilbørlig støy, kommer opp hver eneste vår og sommer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie