Kimovi psoriasis

Avansert stabiliserende plaster med antibakteriell og betennelsesdempende effekt til lindring av for eksempel psoriasis, akne og eksem. Kan svi litt ved åpne sår på grunn av det høye innhold av Thermal Salt. KIMOVI er en nyutviklet dansk serie som styrker hudbarrieren, fremmer sårheling og virker.

Psoriasis er en arvelig hudsygdom, der rammer 2- af os. Den er belastende for den syge både fysisk og psykisk. Læs mere om årsager til psoriasis her.


Dobbeltvirkende, lindrende og stabiliserende barrieregel med Thermal Salt ( ) til tørr, rødmusset samt irritert hud eller hodebunn.

Kimovi creme med salt er afgørende for om mit psoriasis er holdt nede eller ej. Jeg prøvede at undvære den efter den ikke blev solgt på apoteket mere men . Jag fick hem ett pressutskick från märket Kimovi för ett tag sedan. Dessa produkter är särskilt till för personer med hudproblem som eksem, . Det vil si at du som medlem kan kjøpe Kimovi Gel og Cream med salt (blå), . Produktet kan derfor passe godt som supplement ved medisinsk behandling av hudproblemer som psoriasis og atopisk eksem.


KIMOVI Cream med salt trekker godt inn og stabiliserer huden og virker. KIMOVI creme og gel med salt holder min atopiske eksem nede. Jeg har slitt med psoriasis hele livet, men de siste ukene har det vært helt ekstremt!

På dagen smører jeg med Aderma, locobase og kimovi. Kimovi silikone plaster er beregnet til eksem, psoriasis, bumser, akne, bakterier, kløe, sår og korison belastet hud. Kimovi Silikone Plaster er et plaster, der er udviklet til skadet og sarbar hud.


See who you know at KIMOVI ApS, leverage your professional network, and get. These products are specially formulated for people suffering from psoriasis and other dry skin .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie