Selvpolerende bunnstoff

Skrap av løst stoff, legg på primer, deretter stoffe med selvpolerende eller med nytt lag hardt bunnstoff. Velegnet til plastbåter av alle slag, også hurtiggående og . HEMPEL MILLE NCT Unikt selvpolerende bunnstoff med varierende grad av hardhet, avhengig av fart.

Det mest brukte bunnstoffet er det selvpolere. Det er lite forskjell mellom dyrt og billig selvpolerende bunnstoff. Er slitesterk og har gode grohindrende egenskaper.


Hempel eller Sea – Jet, Jotun eller International, selvpolerende eller mykt?

Det er ikke rart at båtfolk er opptatt av bunnstoff. Groe er noe dritt, både fordi det ikke . YACHTING Nonstop er et meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen. Siden det er et selvpolerende bunnstoff så vil malingsfilmen bli tynnere over ti etterhvert som poleringseffekten gjør sitt. Dette er det mest vanlige, og stort . Selvpolerende bunnstoff er en all-round-teknologi for de fleste båttyper.


Forebygger vekst av vannlevende organismer på fritidsbåter og andre fartøy. Båter med selvpolerende bunnstoff trenger ikke nødvendigvis nytt bunnstoff hvert år.

Bunnstoffet har vanligvis effekt helt til det er slitt vekk, men . Vi guider deg til rask, riktig og grundig stoffing av båten – steg for steg! Nå lanserer malingfabrikanten fra Sandefjord en . Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode . Den gang gikk Jotun Non-Stop av med seieren. Underlag: Glassfiber, tre, jern, stål og betong. IKKE til aluminium og lettmetall. Bruksområde: Bunnstoff til alle.


Seajet 0er et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Ikke glem at også over vannlinjen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie