Plassering av måletrafo

Målepunktets plassering skal være godkjent av Nettselskapet. Plassering og krav til målerfelt. HK skal levere måletrafoer og måleromkobler for alle trafokoblede anlegg.

Felt der måleromkobler og måletrafoer er plassert skal tydelig . Fra måletrafoer og bort til nettanalysator bruker vi dobbelt isolert. Måleren skal være plassert slik at den til en hver tid er lett tilgjengelig for. Forlegning mellom måletrafo og A-meter instrument, mellom vern Qog V-meter.

Montasje av hovudtavla og plassering av måletrafo. Strømtrafoen : Hva kan vi påvirke. Klasse, ytelse, strømområde og fysisk størrelse. Det skal være et målepunkt for hver regionalnett-linjeavgang . Isolasjonsovervåkings- relé med innebygget teststrømgenerator. Kjelen må plasseres på en slik måte at det enkelt kan utføres service og.


Måletrafo, måler og terminal med tilhørende. Krav til Spenningstransformator for måling. Dataplakett er plassert på forsiden av måleren og omfatter all informasjon .

EN bestemmer stikkledningens plassering, art og dimensjon. Alternativ plassering av separate måletrafoer for maksimalvokter. Energimåleinngang med måletrafo. Omsetningsforhold på måletrafo ”Voltage Transformer Ratio”.


Verdens første kommersielle ROV-operasjon kontrollert fra land startet på IKM . Oversikt over plassering og innstillinger av relévern. Canalis strømskinner gir deg full fleksibilitet . Måleren er nettselskapets ansvar, og plassering må avtales med VOKKS Nett på. For anlegg som ikke er direktemålt, utleveres måletrafoer og omkobler fra . Dersom rekkeklemmer er montert er disse godkjent for både kobber og aluminium kabler. Dersom måleverdien nærmer seg grenseverdien, vil RCMS… konstant.


Grenseverdien er den måleverdien som utløser alarm. Inneholde nettanalysator med måletrafo klasse Tplassert etter vernet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie