Matte lykter

NAF viser deg hvordan gamle lykter blir som nye. Slitte og ripete lykteglass går helt klart utover sikten! Hovedlysene skal skinne krystallklart og lyse slik at du har et klart syn på veien om natten.

Lykter til biler kan koste mange tusen kroner og er knotete og bytte. Vi viser deg hvordan du enkelt får matte og slitte lykter som nye igjen, uten dyre investeringer . Med Meguiar Headlight Restoration Kit fikser du lykteglass med steinsprut, riper eller matte lykter raskt og sikkert. E(og andre frontlykter med plastglass foran) ser gjerne veldig matte og triste ut etter noen år:Det kan kanskje se ut som at det er et matt .

Matte lykter etter fjerning av sotespray? Gi frontlykter ny glansinnlegg27. Kongen av bilpleie, Bjørn-Aage Bredal, gir deg gode tips til hvordan du tar vare på bilen. I denne videoen lærer du hvordan du får frem glansen . Mange av oss har litt matte lykter på v70ne.


Litt polering med autosol og de blir . Eier du en litt aldrende bil, har du kanskje allerede fått med deg at lykteglassene gjerne har fått et grått slør. Er det noen her som har prøvd dem? Ukens bilpleietips: Slik fikser du matte lykter.

Blant annet sa de at lyktene mine foran var matte, ga dårlig lys og at jeg ikke bare kunne. Holdbar utbedring av matte billykter. Jeg var hos en kamerat som har en år . Ved lakkering av lyktene blir de som nye.


Klare lykter ved hjelp av lakkering! Turtle Wax Headlight Lens Restorer er et sett som frisker opp matte og misfargede billyktglass av plast. Hvordan få matte lykter blanke mpsong from below links as video or audio versions and it has total of 20views with total 12and 3 . Ved korrekt bruk gjør det glasset mye klarere.


MATTE FRONTLYKTER SOM NYE PÅ FÅ MINUTTER. Relekta lanserer nå et svært enkelt system som fornyer gamle, slitte og gulnede frontlykter. Tannpasta til lysene Vintermørket gjør at god sikt er ekstra viktig, og blant annet kan skitt føre til duse frontlykter.


Da kan faktisk tannkrem bidra . Har hatt den en god stun men lyktene begynner og bli slitt. Hva kan jeg gjøre for og få di . JEG POLERER LYKTENE FOR DEG OG GJØR DEM BLANKERE. DU SLIPPER OG KJØPE NYE LYKTER TIL FLERE .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie