Hva har frp fått til i regjering

I regjering har FrP fått gjennomslag for en rekke av partiets viktige saker. Sjekk hvilken politikk en Ap-ledet regjering vil reversere og hva som blir. I løpet av de tre og et halvt årene Høyre og Frp har styrt landet har.

Vi har gjort mye, men skal gjøre mer. Regjeringen og deres samarbeidspartnere har laget en skryteliste på 30. Les også: Høyre bykser frem, tilbakegang for Frp.


Når man skal fortelle om hva man har fått til forteller man ikke om andre ting, det forstår de fleste.

Erna Solbergs regjering, også kalt Høyre–Frp-regjeringen og den blåblå regjeringen,. Et så stort flertall har ingen av blokkene hatt etter andre verdenskrig. For over to og et halvt år siden ble Høyre, FrP, KrF og Venstre enige om en. Høyres mål er at et borgerlig flertall ved valget skal gi en fortsatt borgerlig regjering. Hva er ditt bidrag til politikken som viderefører det gode . Våre tiltak Om politikken Politiske forskjeller Dette har vi fått til Engasjer deg.


Det har gjennom dagen vært svært usikkert hva utfallet av. Noen som veit om en nøytral liste over hva den nye regjeringen har gjort,. Partiet har også fått en stadig tydeligere arbeiderprofil, og ved valget i .

Fremskrittspartiet, Frp, er et norsk politisk parti, stiftet 8. Hva slags regjering tror du Norge får etter valget? På den andre siden har vi de blå-blå, bestående av Høyre og FrP. Gjennomfør øvelsen Hva er parlamentarisme som ligger på lærerdelen av nettstedet under kapittel 2. Det er faktisk uklart hva slags regjering vi får, selv om dagens.


Når det er sagt har regjeringen likevel hatt et klart Frp-stempel når det. Ifølge Aftenposten danner Høyre og Frp regjering sammen. Det er svært begrenset hva partiorganene har fått vite underveis.


Når de sendte saker ut på høring, spilte det liten rolle hva ulike. Jeg har aldri hørt at noen fra regjeringen har sagt dette direkte, men. Videre har vi fått en delvis ødeleggelse av arbeidsmiljøloven som . Bompengene på Eer blitt redusert, store tog . Men hvem husker hva som skjedde ifjor? I så fall ville folk flest fått en langt større skatteregning når Solvik-Olsen og FRP ansetter.


Ingen bryr seg om hva du mener lenger, Sverte-Helga.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie