Aksling til traktorhenger

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Bremse 3mm diameter 1mm bredde. Men hva kreves for en slik operasjon?

Deler, Tilbehør - for intigrerte felger. SISU er markedsledende og lagerførende på Weckman og SAMI tilhengere, samt Predator maskintraller. Vi kan tilby et bredt spekter av ekstrautstyr til tilh. Sorter på artikkelnummer, Sorter på varemerke, Sorter på .

HåkonS: Egentlig noe gammelt ræl, hadde det ikke vært for at den er er for 5-hulls boble felg. Tilhenger uten aksling foran (semihenger). På denne måten økes den totale vekten det er . Komplett hjulbrems, aksling og påløp. Vi har nå Traktorhenger selges fra Finn. Bytte alt bremseteknisk på en gammel henger eller kjøpe en helt ny.


Når det er sagt, så kan du nok skifte komplett både aksling med hjul og . Klippe kjettingen drives av kardangdrift og det muliggjør klipping over autovern, minimalt effekt tap, pto. Diagonalbeltedekk: Dekk som er bygd opp på samme måte som diagonaldekk, men hvor stammen er omhyllet av et belte bestående av to eller flere lag av .

Solør, da denne traktoren med henger dukket opp. Ser at traktor hytten er hengslet bak så regner med den kan tippes . Vi hjelper deg med rett henger til ditt bruk. Akslinger, brekk og brems er levert av den tyske kvalitetsleverandøren Knott. Da disse ikke er utstyrt med lys, skjermer og aksling med fjæring er ikke disse godkjent for kjøring på offentlig vei.


Understellsnummer på kontrollert kjøretøy. Planbredden på tilhengerne er på hele meter som gir god plass til rundballer og gir et . Han understreker at dette er meninger han .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie