Godkjenne bil med større motor

Teknisk og trimming - Diskusjon. Bytte og sette på større og bedre bremser. Kjøp av BMW 3med 3motor - Bilinnlegg2.

Kjøpe bil med nyere motor, kreves det ingen papirer. Godkjenning av Scorpio med større motor. Forbruker › BilBufretLignendeNoen som vet hvor stor motor el hvor mange hk en 3ekan godkjennes med. Hvis delenummeret på ditt karosseri er likt en bil med større motor gjør det .

Endrer motoreffekt (såkalt ”chip tuning” eller trimming). I trådene på godkjenning og regler her på forumet kan du lese om ulike. Om bilen er godkjent originalt med større motor,så går det greit.


Jeg har funnet en Nissan 200sx s(Eksempel-bil til spørmålet) som har byttet. Prisen var totalt 20kroner. Jeg lurer på tross til at bilen har byttet til en kraftig motor (og girkasse osv). Med andre or bygg ivei, ta turen til Tyskland og TÜV og få skilter på bilen din? Man kan jo lure på hva som blir vektlagt ved godkjenning av økt effekt.


Biler som var år eller eldre kunne godtas som bevaringsverdig motorvogn og.

Hvordan kan man få godkjent en bil dersom man skifter motoren til en elektrisk. Dermed så kan du få godkjent bilen greitt med heving så lenge du har. Hvis man skal sette på større bremser så må en som regel bytte bærearm osv osv . Det kan være endringer som større turbo, motorbytter, intercoolere og.


Ved bytte til større motor må den vel vises på vegstasjon. Der er områder ved en bil hvor det må søkes om godkjenning, men langt, langt fra alle! Hei Jeg vil gjerne bytte motor på bilen min. En kan også bygge om til forgassere, men det vil muligens gi problemer med større utslipp på EU. Bil og Motor-nyheter finner du her.


Bilene blir godkjent på trafikkstasjonen etter ombyggingen. Vi har godkjent denne båttypen for maks hestekrefter, bekrefter. Vår holdning er helt klart at man ikke skal ha større motor enn båten er . De skal ikke ha større ytterdiameter enn mm, og minste godstykkelse skal . Siden motoren er ombyg må vi vite hvor stor effektøkning en slik ombygging utgjør.


Før godkjenning må en slik bil også fremstilles for kontroll hvor den.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie