Racerventil

Arvet en terrengsykkel her for to uker siden, og den har racerventil (syltynn). Siden den gamle sykkelen min hadde vanlig sykkelventil er det . Den har ikke bil-ventil til dekkene, den bruker de gamle sykkel-ventilene, altså noe .

Fransk, Presta, racerventil, RV, Sclaverand-ventil, Renn-ventil. Max tryk: Op til Bar afhængig af kvalitet. Denne ventiltype skal manuelt . Racerventilen är två millimeter smalare än bil- och cykelventilerna och .

Har precis inhandlat en gammal välvårdad racercykel, dock blev jag ställd när jag skulle pumpa skiten. MAVIC MM VENTILFORLENGER Ventilforlenger som passer til alle slange med racerventil (Presta). Spesifikasjoner: Lengde: 60mm V. Jeg er lidt flov ved og spørge om det her,men kan det passe at man ikke kan finde en cykelpumpe som passer til racerventiler.


Nu har vi cyklat på ett tag och har väl hunnit lära oss lite läxor vi kan dela med av. Jag tänkte börja med att prata om däck, pumpar och ventiler. Køb ventiladapter fra alm- og racerventil til autoventilpumpe fra Point.


Ventiladapter til racerventiler og almindelige ventiler så du kan pumpe disse med . Skulle pumpa min tyska fulracer igår och ventilhuset knäckte sig naturligtvis mot fälgen.

Vi tilbyr et bredt spekter av utstyr til sykkel og syklist. Jag har racerventiler på däcken. Men vad behöver jag för kunna pumpa dom däcken? Man behöver något extra att pumpa med men vad heter det?


Får pump med bilnippel schrader att gillas av slang med racerventil presta. Vi fokuserer på test og anmeldelser af . Passer Hallstrom Coffee og de fleste andre hybridsykler og elsykler med racerventil (Presta-ventil). Passer ikke Coffee Basic (se slange med bilventil).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie