Internkontroll elektriske anlegg skjema

For enkelte virksomheter vil en dekkende internkontroll få plass på noen få . Sjekkliste for internkontroll av elektriske anlegg. Nedenfor ser du et bilde av første side av skjemaet.

Alle virksomheter skal ha et internkontroll system for HMS oppfølging. Dette innebærer blant annet en kontroll av det elektriske anlegget. Kopi av utfylt skjema skal umiddelbart oversendes driftsansvarlig i . Følgende sjekkliste skal benyttes av leietaker når de to årlige sjekkrundene på det elektriske anlegget .

Kontrollplan for utførelse elektro. Brannvern og elektriske anlegg. SKJEMA FOR KONTROLL AV ELEKTRISKE INSTALLASJONER OG UTSTYR. I Forskrift om elektriske anlegg (FEL), er det krav om at det utføres nødvendig tilsyn.


Våre avtaler omfatter systemer for internkontroll av det elektriske anlegget, . Hvordan organisere arbeidet med internkontroll? Elektriske anlegg og utstyr side 16. Internkontroll for elektriske anlegg og utstyr.


Er det elektriske anlegget overbelastet og kobler.

Skjema - gjennomgang av enhetens HMS – arbeid. Gjennomgang av elektriske anlegg og installasjoner. Forskrifta om internkontroll innebær at du som leder står ansvarlig for at det elektriske anlegget i. Men nå kan du enkelt delegera kontroll og vedlikehold av el-anlegget til din faste installatør,. Last ned skjema for egienkontroll (pdf: 4kb) . Forslag til skjema for revisjon av internkontrollsystemet. Lov om tilsyn med elektriske anlegg og elektrisk utstyr.


Gode rutiner med jevnlig kontroll av det elektriske anlegget kan forebygge brann og ulykker. Det gir også fordeler som mer effektiv drift, . Beboers egenkontroll etter skjema.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie