Hvordan skifte fjærer på bil

Verktøy: Latmannaarm, Skralle, Piper. Arbeid ikke under en bil som kun støttes av en jekk. Ved skifte bak, pass på at støttebukkene står under karos- seriet.

Har aldri luftet bremsene før, så trenger vel en forklaring på hvordan dette gjøres også . Hvordan bytte støtdemper og fjær, den enkle måten. Mange kunder tror at de ikke lenger kan skru på sin egen bil.

Fjærer og dempere bør byttes ja, dette merker du på bilen din. Men hvordan kan man avgjøre om for mye krenging og gynging skyldes fjærene eller . Skifte fjær bak - Golf innlegg19. Fjærer koster jo ikke mye - går det virkelig så mange arbeidstimer på. Da jeg byttet fjærer og dempere på bilen min brukte jeg et par timer per . Virker ikke som fjæra er bolta . Skal skifte fjærer på bilen min nå.


Ska bytte understell på bilen nå, men er det noen som vet om det er mulig uten fjærklemmer?

Jeg gjorde det en gang på en Escort uten noe . Tror du har fått en grei pris på skifte av støtdemperne jeg. Etouring er under en halvtimes jobb på. La aldri bilen hvile bare på jekken mens du jobber under.


Saken er jeg leverte bilen på service . Lurer på om noen kan gi meg et råd her. Jekk opp bilen og sett den på støttebukker. Fjærbein (McPherson): Monter fjær, støvkappe og toppforing . Noen som har en grei guide eller noe sånt som kan forklare hvordan man bytter fjærer på en 2:) Har aldri gjort det før, så hadde vert.


Og her følger historien om hvordan det gjøres:. Det kommer vel egentlig ann på om du skal skifte fjærene foran eller bak. Dette varierer som regel fra bil til bil hva som er normalt.


Autodoc workshop pånett Gjør-Det-Selv bilreparasjoner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie