Byggtørker gass

Byggtørker på gass leveres med kW effekt. Noen her som har erfaring med de som drives med gass. Propan-byggtørke på 15kW med overopphetingsbeskyttelse.

Vi tilbyr utleie av utstyr for oppvarming med gass av bygg og anlegg. Vi leier ut byggtørkere, fordampere, fordelingsskap og propanbrennere. Byggvarme og byggtørkere leveres med alle driftsmedium, - elektrisk, gass, diesel og som vannbårne anlegg. Ved leie av komplette fyringsanlegg, sørger UCO .

Har god erfaring med en kraftig gass terrasse varmer. Energy Rent leverer nøkkelferdige mobile anlegg! Enten du trenger mobil oppvarming, mobil kjøling eller hjelp til varmeveksling. Hos MAXBO finner du forskjellige aggregater og byggtørkere som får bort kondens. Kraftig vifte for rask spredning av varme.


Byggvarmeren leveres komplett med industrislange og gassregulator for tilkobling til industriflaske. Kjøp BYGGTØRKER GASS 15KW LCD fra hos RiktigVerktøy. Varmeren har termostat, slik at den starter og stopper automatisk på innstilt temperatur. Handla denne på 29kW som skal varme opp .

Foma Powerheater 15G er en meget effektiv og driftssikker byggvarmer, som bruker propan gass som drivstoff. Ta vare på manualen for senere referanse. Alt innen propangass og produkter som bruker gass. Forskjellige størrelser av byggtørker på gass.


Jeg har nå vært innom en som bruker en byggtørker som går på gass. Den gir 17KW, men den brukte opp en flaske til ca 350kr på - timer. Da bør du lese om fordelene ved gass.


Med en gassdrevet byggtørker slipper man luktproblemer, søl og grisete service - noe som kan være . G20) eller flytende gass (butan Gog propan. G31) av typen PÅ-AV. Bare brennere som er godkjent og levert av produsenten, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie