Trumf på bankkort

Du kan registrere bankkort på din profil. I tillegg får du mange gode fordeler hos partnere. Kortet som gir Trumf-bonus på dagligvarer.

Med Trumf Visa får du hele Trumf-bonus på Trippel-Trumf. Sørg for at alle husstandens kort er registrert på trumf. Er du nysgjerrig på fordelene ved Trumf? Shell og dagligvarer hos våre .

Har nå registrert meg på Trumf, har hatt et trumf kort noen mndr men ikke gjort noe med det. Jeg har lagt til mitt og samboers visakort, som gikk . Som KIWI PLUSS-kunde får du bonus på ferske frukt og grønnsaker, og bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI. Kundene har over 7millioner trumf-kroner til gode på sine bonuskort. Nå får alle Trumf-medlemmer personlige kuponger med.


Trumf-kortet ditt eller betaler med et Trumf-registrert bankkort. Trumf er et lojalitetsprogram som primært lar deg spare bonus når du. Eller betaler jeg med vanlig bankkort og Coop kortet brukes bare for å. Hos Meny får du, som Trumf-medlem, Trumf-bonus på alt du handler.

Registrer bankkortet ditt på trumf. Vi bruker trumf visa som matkonto, og har vært vårt kort til dette. Da trenger du bare et kort, ditt eget bankkort. For tiden er det Trumf og American Express Membership Rewards som.


Med et Trumf Visa-kort får man dessuten automatisk reise- og avbestillingsforsikring – dersom man betaler av reisens transportkostnader med kredittkortet. Det mange ikke vet er at Trumf også kan kombineres med andre kort! Har du tilgang på visse kredittkort kan du kombinere de tilbudene som tilbys gjennom . Søk nå og få et Visa-kort med en av markedets beste kredittkortrenter.


Sjekk hvilket kort som passer best for deg. Kiwi, Spar, Meny, Joker, Ultra, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie