Mills peanøttsmør næringsinnhold

Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi. Mills Økologisk Peanut Butter er et nytt peanøttsmør med hele 9 økologiske peanøtter og kun salt. Mills peanut butter grov type, Mills - 37.

Inneholder: peanøtter, solsikkeolje, druesukker, fullherdet vegetabilsk fett, salt. Kan inneholde spor av andre nøtter). Opplysningen til testene hentes fra deklarert næringsinnhold og.


Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Ingredienser, Peanøtter (), solsikkeolje, druesukker, stabilisator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt. Produsent: Mills, Porsjonsstørrelse: 100. Supermarked på nett med gratis levering ved handel over. Varedeklarasjon: Peanøtter (), solsikkeolje, druesukker, stabilisator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt.


Hvis man derimot ser nærmere på ingredienser og næringsinnhol så er det jo. Peanut butter, grov type (Mills), nøtter og salt: 6kcal, gram . Jeg har nettopp kjøpt meg mills peanøttsmør grov type, og jeg lurer på om det egentlig er sunt? Creamy og Crunchy og de fire variantene av peanøttsmør fra Helios.


Peanøttsmør, grovt, Mills Ris polert, langkornet, kokt.

Mills smartkaviar er også et godt valg og har litt mindre. Walden Farm peanøttsmør med sjokolade. Ifølge General Mills, Fiber En seig granola barer gir prosent av det. I den øvre enden av skalaen er det havre og peanøttsmør type, som . Næringsinnhold viser deg hvor mye energi, fett, karbohydrater og.


Pesto, leverpostei med planteoljer, peanøttsmør, majones,. Det vet jeg ikke, men jeg ville ikke gi peanøttsmør til fugler. Aporpos – testet for en tid siden et økologisk peanøttsmør som var meget bedre enn Mills sitt. Creamy med informasjon, oppskrifter og næringsinnhold.


Som eksempe kan nevnes brø majones peanøttsmør osv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie