Bytte tråd på stihl kantklipper

Velg hvilket trådhode du vil fylle med skjæretråd. Påse at vernedekselet som monteres er tillatt for det aktuelle skjæreverktøyet. Riktig vernedeksel og korrekt .

Rett skjæreverktøy til riktig oppgave. STIHL har riktig verktøy også for de mest krevende oppgavene. Lett og kompakt trimmer, perfekt til kantklipping og mindre gressflater.


Perfekt til både trimming av flater og finpuss langs gjerder, rabatter osv.

Klippetrådens lengde justeres halvautomatisk - klippehodet slås lett mot bakken. Hur man fyller på trimmertråd på din trimmer eller röjsåg. Felleskjøpet nettbutikk - Stihl Bensindrevet gresstrimmer FS fra Stihl. STIHL legger stor vekt på våre brukeres komfort og våre profesjonelle ryddesager har markedets.


Hvordan skifter jeg trimmertråden? Grunnen til at jeg vil bytte den ut er ene og alene fordi jeg ønsker en bensindreven kantklipper. Noen som har erfaringer med Honda eller Stihl? Jeg har bensindrevet Stiga kantklipper med trå men trenger noe grøvre.


Stihl lanserer verdens første trimmetråd som er forsterket med.

En vridd trimmetråd med karbonfiber skal gjøre sommerens kantklipping til en nesten. STIHL KombiSystem kombinerer ulike kombimotorer og kombiverktøy. I tråd med dette utgjør bruksanvisningen. FSA leveres med bæresele, trimmerhoved og tråd. STIHL batterier overbeviser med høj ydelse, lang holdbarhed og let opladning.


Tråden er grunnbehandlet med alusink, og deretter belagt med grønn. GRESSTRIMMER STIHL FSE ELEKTRISK. INSTRUKSER FOR BYTTE AV TILLEGGSUTSTYR. Anbaugeräte auftreten, schließt STIHL jede Haftung aus. Ombygning af redskabet til kantklipper.


Men jeg fant en fin guide fra Stihl på PDF, som poengterte at . Vi leverer kjente merker som Honda, Stihl, Tysse,.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie