Stihl høytrykkspyler test

Vi har testet dyre og billige høytrykksvaskere. En god høytrykksspyler skal gjøre en god jobb på mange ulike materialer. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske.

Stihl RE 1Plus er en robust, effektiv, stødig og kompetent . Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser. Vi trekker ut slan- gen med en digi- tal vekt og finner. For de aller fleste er Kärcher synonymt med høytrykkspylere.

Gjør vårrengjøringen enklere med beste høytrykkspyler. Det er ikke så rart, skal vi tro en fersk svensk test. Den tyske produsenten fikk alle . Det kommer hele tiden nye modeller av høytrykkspylere, og denne gangen.


Her er advarsel til alle som skal ha en høytrykksspyler. Surt men en fin opplysning,jeg sverger til Stihl maskiner,har samme spyleren . Flere modeller gir et godt vaskeresultat, for eksempel Nilfisk E130. Nilfisk virker også interessant, men det er ingen såpebeholder på den.


En lett og letthåndterlig kaldtvannsvasker som uten problemer tar for seg rengjøringsoppgavene rundt huset.

Kompakt 1bar høytrykksvasker. Topp utrustet med ulike holdere, teleskophåndtak, slangetrommel med tekstilslange. Med opptil 6liter vanngjennomstrømming pr. Vi viser laveste pris fra over 250. Høytrykkspyler inneholder varer.


Motor har tidligere testet de rimeligste spylerne. Hvis man skal ha en høytrykkspyler til de enkle oppgavene. Jeg har selv re 1som jeg er kjempefornøyd med men den krever ampere c . Stihl som denne er samme som Nilfisk med annen innpakning.


Finner tester her som er aktuelle.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie