Ventilasjonsrens

Rene ventilasjonsanlegg reduserer allergier, hodepine, tretthet og sykefravær. Godt miljø på arbeidsplassen er av meget stor betydning. Vi rengjør ventilasjonsanlegg, både vifter, ventiler, kanaler, og filter.

Rensingen kan og bør utføres jevnlig på alle typer ventilasjonsanlegg. Send gjerne sms AC Vent om du . Utstyr for ventilasjonsrens får du hos GermiTech AS. Systemer for boligventilasjon og industrikanaler med tilhørende avtrekksvifter, aksler og koster får du hos .

Visste du at tette og skitne ventilasjonsrør både kan gi dårlig inneklima og være særdeles brannfarlig? Med en skikkelig ventilasjonsrens kan du redusere begge . Det handler ikke bare om skifting av utstyr! Om du ikke har renset kanalsystemet, vil du om kort tid ha samme problem igjen selv om du har . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rengjøring av ventilasjonsanlegg – vifter, ventiler,kanaler (inkl. ev. aggregat) og skifte av filter. Kari Nordgaard-Tveit, e-post: . Besøksadresse: Schweigaards gate F, Oslo.


Vi er en forhandler for Polygon, og alle arbeider som utføres innen skadebegrensning, ventilasjonsrens og asbestsanering gjøres på vegne av Polygon.

Vi jobber per dato hovedsaklig med produkter for ventilasjonsrens (inkl. kanalrens og kjøkkenrens). Det vil komme til nye produkter her etter hvert, så sørg for at . Her er et lite klipp av hvorfor du bør gjennomføre ventilasjonsrens hvert 4-5år på ditt ventilasjonssystem i. Ventilasjonsrens AS fra Gamlebyen, Oslo. Bedrift underlagt AKTIV VENTILASJONSRENS AS.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie