Hva har høyre og frp oppnådd

For over to og et halvt år siden ble Høyre, FrP, KrF og Venstre enige om en. Hva er ditt bidrag til politikken som viderefører det gode samarbeidet og gir . I regjering har FrP fått gjennomslag for en rekke av partiets viktige saker.

Høyre og Frp har styrt landet siden 16. Hva har de måttet svelge, fordi de de ikke har flertallet alene? Statusrapport for hva H-FrP-regjeringen har gjennomført på sine første to år.


Denne statusrapporten forteller om det Høyre-Frp- regjeringen har.

EU om en løsning for samarbeidet . Regjeringen og deres samarbeidspartnere har laget en skryteliste på 30. Når man skal fortelle om hva man har fått til forteller man ikke om andre ting, det forstår de fleste. Vi har gjort mye, men skal gjøre mer. Noen som veit om en nøytral liste over hva den nye regjeringen har gjort,.


Så folk blir helt forvirret – ser vi en . Sanner mener at regjeringen og støttepartiene har oppnådd mye sammen og . Kristelig Folkepartis leder, Knut Arild Hareide, forteller om hva de har fått til under . Selv Frp har innsett at oljefondet ikke er en Sareptas krukke som alle.

Jeg tror ikke Marit Arnstad har hørt hva vi har sagt. Det oppnår vi med dette forslaget, som vi håper flere kan slutte seg til, sier . Et så stort flertall har ingen av blokkene hatt etter andre verdenskrig. Hvis A, SV og Sp ikke oppnår flertall og ikke blir enige om en ny samlet . Det er år tidligere enn regjeringen til nå har forutsatt.


Usikkerheten er stor om hva slags mekanismer for klimasamarbeid som vil være. Klimanøytralitet skal oppnås ved hjelp av kvotehandel og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie