Statens strålevern laser

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Laser og lys, også kalt optisk stråling, brukes innen ulike områder - fra medisinsk og kosmetisk behandling, til sterilisering av utstyr, vannrensing, herding av . Men er laserpekeren på møterommet forbudt?

Vi har spurt Statens Strålevern. Det har vært mange tilfeller av øyeskader forårsaket av . Begrepet laser i denne retningslinjen omfatter enkeltstående lasere, lasersystemer og laserpekere. Laserpistolene vi bruker er definert som ufarlige av Statens Strålevern.

Slike er ikkje leiketøy og kan vere ekstremt skadeleg for synet. Statens strålevern skal kunne vurdere om godkjenning bør gis og . En laserpeker ser ut som et uskyldig leketøy. Når du skal spille laserspill på Megazone får du først på deg en.


Det beste av det hele er at laserspill hos Megazone er helt ufarlig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill. Bruk av laser og sterke optiske kilder til.


Statens Read more about laser, bruk, avvik, virksomheter, klasse and kilder. Dyreparken anmeldt for laserlys under sabeltannshow.

Det var en laser som satt på en av skuespillernes hansker som ikke var. Flere norske barn har mistet synet av laserpekerne. Megazone sine laserstråler er godkjent av statens strålevern ufarlige. De hadde ingen bemerkninger angående vår drift eller sikkerhet ved våre laserbehandlinger.


Behandling med SPL laser er ulik IPL laser, da den er mere snill med huden din. Vår laser er registrert ved Statens Strålevern og alle offentlige forskrifter følges. Besøk oss på Megazone Ulsrud for laserspill – og få igang adrenalinet! Megazones laservåpen og –stråler er godkjent som ufarlige av Statens Strålevern.


Det er ingen bevis for at laserpekere som rettes mot cockpiten til et fly, skal kunne skade synet til pilotene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie