Lakk til trebåt

Her ser du hvordan utføre trepleie og lakkering av trebåt. Har du problemer med lakken på din kjære trebåt, er du ikke alene. Lakk og lakkering er blitt forferdelig komplisert.

Listen over populære tips, triks og lure . Skal en trebåt holde seg sjødyktig år etter år krever den sitt vedlikehold. Tidligere var kronargumentet mot olje at lakk ga båten en bedre finish . Trebåten Michelle har sett bedre dager.

Du må ha et lidenskapelig forhold til båt når du har en trebåt, sier Frode Pedersen, redaksjonssjef i . Dette er en spesialbeis for bruk på trebåter, men egner seg også godt for annet bruk, for eksempel til sløydprodukter, møbler, listverk etc. En glatt og blank overflate kan gi dårlig vedheft og maling og lakk kan flasse . De som har trebåt står foran både lakkering og vask. Båtbygger Svein Walvick deler sine tips til sjektepussen.


Liberon Stripper er en skånsom maling- og lakkfjerner som fjerner maling og lakk uten bruk av vann. Man unngår dermed misfarging av treverket og fiberreising. Svein Thorvaldsen, trebåtkontakten, har skrevet denne artikkelen til MM-Snekka.


Lakk er vel kanskje det som går igjen hos de fleste trebåteiere.

Fortynning av lakk, impregnering av tre – spesielt trebåter. Lakk er et bestrykningsmiddel som brukes til overflatebehandling av tre, metall, papir, lær, stein og andre materialer, og som. Jeg har en gammel trebåt som jeg har skapet og pusset helt ned. Den var fra tidligere satt inn med olje, og muligens noe lakk. Hvor enn du ser, så er det lakkerte treflater.


Utvendig er det brukt to-komponent lakk som skal holde . Seajet Hollandsk kvalitets-lakk er en enkomponent høykvalitetslakk som er basert. André gjorde nedslitt trebåt om til familiebåt. Mahognien er mettet med nok lakk til mange år fremover. Det gjenstår en del småplukk før .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie