Hvor mange liter vann bruker en dusj

Men visste du hvor mye det egentlig koster? Saa kan du gi os svaret paa hvor mange dager det var under -4. For det er jo ikke slik at man med en vanlig dusj må la krane stå vid åpen, personlig bruker jeg .

Men hvor mye koster det egentlig? Dette avhenger selvfølgelig av hvilken dusj du bruker. Eldre dusjer bruker opp mot liter per minutt, mens nyere dusjer bruker.


I tabellen lenger ned på siden ser du hvor mye det koster deg pr.

Mange spillkonsoller bruker mye strøm. Vi bruker 2liter vann hver dag. Statistisk sentralbyrå (SSB) har tall for det meste, og nå har de også regnet på hvor mye vann du og jeg bruker hver dag.


Men slett ikke alt dette vannet når fram til doen og dusjen. Er det mange som dusjer og varmtvannsberederen liten, kan en sparedusj . Hvor lenge vi dusjer varierer selvsagt. Arbeidsplasser (virksomheter med og uten garderobe og dusjanlegg for de ansatte). Det jeg lurer på er om noen vet hvor mye dette kan ha kostet?


Det er utrolig hvor mye vann en slank PE plastslange kan transportere når det sildrer hele tiden.

Av erfaring så bruker vel kvinnfolk 3-ganger så mye vann når de dusjer og vasker . Har du tenkt på hvor mye vann som går med på en dusj? Regnström erfarer at mange tar både strøm og vann for gitt, men oppgir at. Det kommer liter vann fra et vanlig dusjhode pr. De anbefaler at man undersøker hvor mye vann dusjen bruker og bytte til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie