Lanolin understellsbehandling

Alle biler vil før eller siden ruste. Hva skiller understellsbehandling med lanolinolje fra andre metoder? Siden Fluid Film blir lagd av lanolin, vil det bli noe lanolinlukt den første tida.

Understellsbehandling mot rust med spesialolje mens du venter. Vi benytter lanolinolje (Fluid Film) til understellsbehandling av biler. I tillegg selger og monterer vi . Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling, ikke minst på rustne biler.

Derfor er det viktig med en god understellsbehandling. Noen som har prøvd lanolinbasert understellsbehandling? Jeg så at flere verksteder hadde gått fra tradisjonell understellsbehandling til. Lanolin har god krypeevne, den renner ikke av men trekker seg . Er du plaget at rustskader på bilen?


Grenland Antirust oljebehandler din bil med fantastisk lanolinolje (Fluid Film) som både forebygger og bekjemper rust. Jeg skal understellsbehandle BMWen, men er litt usikker på hva jeg skal velge. Firmaene som benytter Lanolin til understellsbehandling bestiller . Vi bruker et lanolin basert produkt som heter Fluid-Film.

Løsemiddelfri, krypende, basert på lanolin som også holder sauer. Har blitt anbefalt oljebehandling med lanolin. Dette koster jo ikke mye men må vel . Vi anbefaler Fluid Film NAS til første gangs behandlig både til hulrom og . Størkner ikke, forblir fuktig, aktiv og penetrerende, fortrenger vann, samler ikke skitt, mykgjør tectyl.


Et produkt som virkelig stopper . Rustbehandling, understellsbehandling, oljebehandling, Bø og Skien. Har gjort litt research på understellsbehandling. Lanolin-olje skal visst være en nytt og bra og en billig beskytter.


Hvorfor ta understellsbehandling med Lanolinolje? Bilen har for øyeblikket ikke annen understellsbehandling enn den har fra. Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie