Bore i fjell med borhammer

Jeg skal grave ut en krypkjeller. En kraftig luftdreven borhammer som benyttes der det stilles store krav til boring . Maskinsalg AS - Salg, service og verksted for Atlas Copco.

Maks slagkraft på borhammer Joule! En engangsjobb kan ofte strekke seg over uker. En kollega av meg kjøpte på min anbefaling en borhammer på Europris.


Har du sett deg lei på grunnfjell eller store steiner som ligger rundt.

Vi forhandler slike borer sammen med fjellsprekkingsutstyr som kiler, . Har du en elektrisk borhammer for bor med SDS PLUS eller SDS MAX nakke så. Bosch sin kg borhammer er meget god for boring og meisling av betong. En borhammer er nesten uunnværlig hvis du skal jobbe med betong. Vi har fjellboreutstyr som er både luft- og hydraulikkdrevet.


Jeg har en billig borhammer av merket Thor. Kraftig boremaskin med justerbar hastighet, choke kapasitet på mm bor. Kaeser Mtransportabel kompressor med borhammer, borer og komplett tilbehør.


Snigamit brukes for sprenging av fjell, betong og store stener.

Vi har prøvekjørt Milwaukees nye borhammer - se om den lever opp til våre . Bore hullet, børste, blåse støvet ut av hullet med en blåsepistol koblet med en som. Både sugeutstyr, borhammer og hule bor er utgått for en tid tilbake. SDS max bor anbefaler vi eller mm kiler, 2- 2mm mellom . Utleie av borer ved leie av våre maskiner.


Godt utvalg av SDS+ og SDS-MAX borer for fjell og betong.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie