Vernestøvel motorsag

CE-godkjent for bruk med motorsag. McCulloch CS4Elite motorsag.

Meget god passform og tresåle for bedre isolasjon. CE godkjent for bruk med motorsag. Kraftige og behagelige vernestøvler med . Jeg har eldre modell Husquarna vernestøvel light.

Laget av lær, microfiber forsterkninger og polyester for. Forsterket nedre deler og hælparti innebærer . Selvsikre menn med motorsag er en fare både for seg selv og andre. En god vernestøvel koster rundt 7kroner og kan brukes til alle andre . Olje og kjemibestandig gummisole. Balansere på svaberg, bruke motorsag i . Tenker pa stovler som er godkjent for bruk med motorsag.


COFRA skogsarbeider bis class en motorsag vernestøvler svart. Ankelbeskyttelse og forsterket .

Hitachi rullemal for sagkjedefil. Støvelen har stålkappe for ekstra beskyttelse av tærne. Vernesett motorsag Motorsagbag Vernestøvel (gummi) . Meget pent brukt stihl vernestøvel for motorsagbruk.


En godkjent vernestøvel for motor- sagbruk skal inneholde ståltupp og sagvern. Dette hindrer klemskader og kuttskader. Komfortable grunnstøvlermed tåbeskyttelse somoverlapper,. Zermatt fra Crispi er en meget behagelig vernestøvel.


Husk at verneutstyr SKAL brukes når man benytter en motorsag, og vernestøvler pluss vernebukse beskytter mot de vanligste skadene. Hos MAXBO finner du motorsager til vedkapping, enklere skogrydding med mer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie