Utleie verktøy bergen

Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. BufretLignendeMAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, .

I år har de gule leiebilene fra Stico lyst opp Bergen og gjort hverdagen. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Flexleie tilbyr en rekke produkter for utleie innen maskiner og utstyr. Det er viktig for oss at utstyret er driftsikkert og fungerer bra, derfor har vi bare produkter fra .

Spesialfelt maskiner og verktøy. Rimlig forsendelsesomkostninger. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder. Norges største markedsplass for leie av. Hos BAS Maskinutleie kan du leie maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter.


Vi tilbyr utleie av et bredt utvalg maskiner og utstyr fra kjente leverandører. I dag er Cramo en av Europas ledende leverandører innen utleieindustrien. Utleie: Blackmagic Ursa mini 4. Vårt brede utvalg innen maskinutleie består av gravemaskiner, lifter,.

Kommer med uttak for to verktøy. Vi tilby utleie av forskjellige maskiner, blant annet teppe- og møbelenser,. Noen av støvsugerne har mulighet for uttak til elektrisk verktøy, og er like fine å. Minimal vibrasjon, sikkert og komfortabelt arbeid takket være bosch low . Vi leier også ut andre maskiner og verktøy til bruk innen bygg og reparasjoner.


Hos Clas Ohlson kan du leie verktøy når du trenger det mest. Kantsliper Kantsliper med langt nebb. Egnet ved sliping under radiatorer og kjøkkenskap, langs panelene og dørterskel, for mindre gulvarealer og andre .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie