Motorbytte veteranbil

Ikke veteranregistrert med motorbytte? Regler for godkjenning av veteranbil HASTER. Serie III veteran, regler for ny motor - Serie Forum14.

Veteranimport - Land Rover generelt26. Trimming av nyimportert veteran bilinnlegg16. Teknisk og trimming - Diskusjon. Motorbytte, redningen for oss bilentusiaster smiley.

Hva som gjøres av motorbytte innen også de tekniske forbedringer det . Skal man gjøre et motorbytte kan man få dokumentasjon fra AMCAR på hvilke ombygginger som må til for at motorbyttet kan kunne godkjennes. Holder på med et lite prosjekt, og vet ikke helt enda hvordan jeg skal gå fram. Det er den faste avgiften staten skal ha ved . Det kan være endringer som større turbo, motorbytter, intercoolere og for eksempel ekstra styreenheter, såkalt chiptuning. Arendalsmannen som først bygde om bilen har erkjent at motorbyttet ikke ble rapportert til Statens vegvesen eller til tollvesenet. Men tegn altid en alm forsikring på den.


Ser at det må sendes søknad på motorbytte. Håper noen har litt info som kan stoppe disse ideene mine.

Link til gjeldende lovverk og importregler og all annen . Stilles det like strenge krav til . Er muligens veteranbil , da er det HELT andre regler som gjelder. Godetilbud på olje og batterier til alle veteranbiler. Da får du en 316i med kurant kilometerstand. Les også:Bruktimport: Du kan tjene mye på veteranbiler . Måtte byttes på min Toyota Prius.


Jeg har lyst på en orginal boble, ikke noe styling eller motorbytte. Jeg har en Cmed LTmotor og du skriver at du har en del dokumentasjoner på bilen, har du noe ang.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie