Nibu nettbutikk

Blanco kjøkkenvask og blandebatteri her. Har du et blandebatteri som lekker? Nibu er en av norges ledende spesialgrossister innen kjøkken- og interiørbeslag til handel og industri.

Er du på utkikk etter skapinnredning? Fjerner smuler og bøss på et blunk. NIBU lagerfører et stort sortiment vridere, både for ytterdør og innerdør. BLANCO ANTIKALK For fjerning av kalk og vanskelige flekker.


Benyttes på alle materialer av BLANCO blandebatterier . Her viser vi bytte av innsats på en BLANCO ALTA-Compact. Fremgangsmåten kan variere litt fra modell til modell. BLANCO CERACARE PORSELEN Biologisk rengjøringsmiddel for Keramisk porselensvasker. Se våre serviceskjemaer på nibu. BLANCO Spontex Svamp Svamp for bruk på stålbeslag.


BLANCO ACTIV SILGRANIT For rengjøring av SILGRANIT kjøkkenvasker. For grundig rengjøring av kjøkkenvasker i . Finn din favoritt på denne siden. WESCO PEDALBØTTE Kickmaster avfallsbøtte med pedalåpning, rød. Se det store udvalget av NIBU produkter hos BAUHAUS.


VVS-Land Nettbutikk - prispresseren innen vvs-produkter. Bestill NIBU BLANCOVIVA 6S RILLER her. NIBU AS er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken- og interiørbeslag til handel og industri.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie