Multistige 6 meter

STIGE KOMBI HOBBY 3-DELT 3X9TR 6M. En teleskopstige på meter utstyrt med justerbare føtter kan du bruke . Solid 2-delt skyvestige med lukket vange profil.

Stigedelene kan tas fra hverandre og brukes hver for seg. Stigene er sveiset sammen, noe som gir en kompakt og stiv stige med lang . En høy, frittstående stige, samtidig som den kan gjøres om til en lang 3-delt skyvestige.

Andre som har prøvd den har ikkje prøvd så stødig stige, og eg vil absolutt anbefale denne. Av og til trenger du en høy trappestige eller frittstående stige fordi du må opp. Her finder du hele Jumbos sortiment af stiger til både professionelle og alle vi andre der bare vil have en god stige. Sælges samlet, men er dit behov et andet, så kom . Sammenlign priser og læs anmeldelser af multistige Byggeri tilbehør. Klik her og find den bedste pris.


Teleskop Stige Blueline m, Dette videnskabeligt designet teleskopisk stigen har høj säkerket. Der er en automatisk låsebeslag for hvert enkelt skridt at være i . Kan brukes som gardintrapp, eller som vanlig stige.

Varebeskrivelse: Alu leddstige meter. En annen og mer avansert variant av justerbare stiger er en teleskopisk stige. Select agility stige er ideell til koordinasjonstrening. Jumbo super multistige, 41MS10 meter udskudt. Fleksibel og funktionel multistige som kan anvendes som wienerstige og udskudt stige.


Der er mulighed for at montere en tagrygbøjle på denne stige, samt evt. Denne model leveres med påmonterede hjul for let transport af stigen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie