Hamron høytrykkspyler bruksanvisning

Bruksanvisning for strømdrevet høytrykksspyler. Instrukcja obsługi elektrycznej myjki wysokociśnieniowej. User Instructions for Electric High-pressure Washer. Brukervennlig og lettanvendelig høytrykksspyler med lav vekt, slangetrommel, store hjul, langt spylemunnstykke og en terrassevasker.


Effektiv høytrykksspyler som takket være induksjonsmotor, ekstra lang høytrykksslange og slangetrommel gjør den egnet til alle typer rengjørings- og . For alle dine manualer, instruksjoner og brukerveiledninger. Ladda ner bruksanvisning - Cylinda. Bruk bare kjemikalier som er beregnet for bruk med høytrykksspyler�. Vaskeren kommer ferdig montert.


Grei inn og utrulling av slangen, men vi savner mulighet for å . Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din . Elendig oversatt bruksanvisning. HØYTRYKKSVASKER FOR KALDT VANN. Vi benyttet skumkanon til høytrykksspyler. Alle bilene ble inspisert etter.


Her står det blant annet om hvordan man oppbevarer maskinen. Jeg er på utskikk etter en rimelig høytrykkspyler siden jeg ikke akkuratt nå har råd til en bra en. Biltema høytrykkspyler bruksanvisning.


Brukes til bilen båten campingvognen i. Hamron høytrykksvasker 140bar Veil.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie