Verktøybelte

Elegante og sterke lærbelter for byggearbeid og snekring. XTR-verktøybeltet fra Snickers Workwear tar mobil verktøybæring til det ekstreme. Med avansert ergonomisk design og justerbare polstrede skinner som tar .

Stort, solid verktøybelte med elleve praktiske lommer og to faste hammerhemper. ERGONOMISK VERKTØYBELTE MED SMARTE FUNKSJONER. Gjør verktøy lett tilgjengelig med smarte og robuste verktøyholdere som passer til de fleste belter fra Skinnlåven.


Se vårt utvalg verktøyholdere her!

Gjør deg klar med det ultimate verktøybeltet. Avansert ergonomisk design og polstring gir økt arbeidskomfort, et fleksibelt innfestingssystem . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Verktøybelte for elektrikere, med plass til de viktigste verktøyene.


IsolertVDE-testet verktøy: Nebbtang 2mm, Avmantling tang 1mm, SLIMFIX Skrutrekkere: . Lommer for verktøy, små elementer og praktisk holder for hammer. Vis varianter av dette produktet . Pronto verktøybelte er et justerbart belte for utstyrt med de mest brukte holdere for verktøy. Regn med forsterket funksjonalitet og et fleksibelt .

Justerbart med kraftig borrelås. Mange lommer med god plass til. Proft verktøybelte med praktiske lommer som kan flyttes. Passer til livvidde opptil 48.


Vær den første som omtaler dette produktet. Solid verktøybelte fra Stanley. Masse smarte lommer for skrutrekkere, fastnøkler etc! Den er godt paddet rundt livet for best mulig komfort med en . Designet med forsterket funksjonalitet og fleksible festesystemer som .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie