Montere vindu

Riktig montering av vinduer øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk. NorDan VIS sikrer riktig montering av vindu. Det hindrer luftlekkasje, sparer tid og reduserer avfallsmengden på arbeidsplassen.

Forutsetningen for at Trenor vinduer skal fungere etter forventningene og at vår garanti skal gjelde, er at monteringen av våre vinduer er håndverksmessig riktig . Videre viser anvisningen detaljer for luft- og regntetting av fugen . Råte og fukt ødelegger karmer og til slutt tar alderen overhånd.

Selv om du aldri har byttet ett vindu før, kan du med litt veiledning fint få det til selv. Hovedprinsippet for montering av vinduer er det samme som med dører. Den største faren med et vindu er de skarpe glasskårene som oppstår ved . Slik monterer du et nytt vindu. Montere Vindu – mal, monter og dytt isolasjon omkring vindu! For meg høres det veldig kjekt ut.


Er selvsagt klar over at skum . Min bror og jeg har byttet noen vinduer, og kommet dit at vinduene står på plass, og tettet med fugeskum.

Plasser også en klodd under posten dersom vinduet har en slik vertikal deling av karmen. Monterer du en fast karm, skal klossens senter være ca cm. Ditt nye VELUX takvindu må monteres med inndekning.


Montering og tetting rundt vindu kan være arbeidskrevende og gi varierende grad av tetting mot regn og vind. Fugeskum ekspanderende fugebån dytteremse osv. Flere ulike tetteløsninger rundt vindu blir brukt. Vinduet skal stå på bæreklosser som skal være plassert under . MONTERING AV PVC VINDUER: Installasjons anvisning av fast vindu med skruer.


Lag to lange lekter (samme lengde som høyden på vinduet) og tre korte lekter (samme lengde som bredden på vinduet). Korrekt montering og innfesting er en forutsetning for at vinduene fungerer som de skal.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie