Findus torsk

Torsk gourmet er renskåret ryggfilet, som egner seg perfekt til både koking og steking. De håndfileterte stykkene kommer fra den beste delen av fisken. Torsk fra Findus er saftig, mykt fiskekjøtt, som kan tilberedes på mange måter.

Vi kaller det havets oksefilet. Egner seg både til hverdags og fest! Olivenbakt torsk er med creme fraiche er en lettvint middag.


I denne oppskriften får den Findus Perfekt til fisk - smakfull og sunt!

Torsk med hollandaise er mykt fiskekjøtt omgitt av sprø panering, og fylt med god saus. Fiskelyckas med torsk från Findus. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Informasjon og næringsinnhold for Findus Torsk Gourmet med forslag til oppskrifter. Dagens middag ble frossen ferdigmat fra Findus.


I løpet av året har Findus solgt 750. Panert torsk ala fish and chips the english way som det står på pakken. Lettsaltet torsk er elsket av mange, dette er en velkjent klassiker.


Dette er renskårne, lettsaltede fileter av torsk (Gadus morhua) med skinn.

Sprø, deilige, renskårne fileter av torsk panert med bl. Findus Kapteinens fylte torsk med bacon og kremet saus, Findus - 2. Renskåret ryggfilet av torsk som er perfekt til både steking og koking. Supermarked på nett med gratis levering ved handel over kr 900. FINDUS FILÉER AV TORSK är fina bitar med ren smak från ett friskt ishav. De blir snabbt infrysta efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet . Lettpanert torsk, spicy søtpotetkubber og en deilig mousse av avokado og erter.


Kostholdsveileder Fitfocuse har laget sin egen vri på vår nyhet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie