Multi nettoppgaver 57

Addisjon og subtraksjon – nivå 1 . Grunntall tilbyr gratis halv- og helårsprøver med kartleggingsverktøy på 5. Les mer, eller gå direkte til Grunntall nettoppgaver.

Her kan du repetere matte for de fire første skoleårene. Multiplikasjon flersifrede tall. Nettstedet er et supplement til grunnbøkene. Her finner du oppgaver som er .

Badminton er et racketspill der det brukes fjærballer eller plastballer. Den utøves av to lag med enten én eller to spillere på en . Elevens nettoppgaver Grunnbok 7A Smartbok Grunnbok 7B. Lurer du på hvordan lovene lages?


I denne tegneserien kan du lære om hvordan en lov blir til, fra start til slutt. Viktor og vennene hans på biblioteket. Varierte interaktive nettoppgaver.


Radius Regnemester er et eget nettsted hvor man øver på hoderegning. Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler.

Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt . Den er oppdatert til samme brukergrensesnitt som for 5. Nye nettoppgaver er tilgjengelige! Arbeidsoppgaver og lyder er på nord- og lulesamisk. Noen av oppgavene er multiple choice, andre er fill in the blanks. Radius hadde noen flotte nettoppgaver, organisert etter emner, . Antall besøkende: web site analytic .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie