Fiskars øks x7

En allsidig øks perfekt for skogsturer, friluftsliv, camping og feriebruk. En ypperlig turøks som både har styrken til våre store økser, men også et kompakt design som enkel kan taes med på tur. Kjøp FISKARS ØKS Xonline hos BAUHAUS.

Campingøks til turbruk, på hytta etc. Skaft av glassfiberfylt polyamid. Ergonomisk utformet med riktig balanse og vekt.

RYDDEKNIV XAMEDIUM WOODXPERT. Søk da runde og huk av på Møre og Romsdal, så ser du de fleste annonsene der. Måler 3mm og veier 8gram. Se gjerne mine mange andre annonser her på Finn.


Dette er de litt mindre og lette . Allsidig øks for friluftsliv, camping og feriebruk. Fiskars Xsharp øks- og knivsliper 5. Denne særligt designede økse gør det nemt at hugge små stykker træ til brænde.

Nem at bære og transportere og ideel til teltturen. På grund af den kompakte størrelse er øksen nem at hav. Kjøp Økser billig og raskt på nett. Innheholder solid universaløks for camping og friluftsliv,. Klik her og find den bedste pris.


Täydellinen pienten puiden pilkkomiseen ja sytykkseiden tekemiseen. Kapea, leveä reunainen terä takaa puhtaan ja siistin . Gavepakning med XFritidsøks, Gerber.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie