Led kubbelys med fjernkontroll

Når det kommer til LED-vokslys, har du utallige valgmuligheter: Med eller uten timer? Bruker man fjernkontroll setter man bryter på ON å slår på lysene og slår de av med fjernkontroll. LED vokslys er sikrere og mer miljøvennlig enn tradisjonelle stearin- og kubbelys.

Lyskjede hjerter LED Kobber. LED Kubbelys med bevegelig flamme NL Krem 18cm. LeveLys Lysholder kan styres med fjernkontroll som andre Sompex . Lysene styres av fjernkontroll, som styrer hvert lys for seg selv.

Avgir en deilig svak lukt av vanilje, samtidig som at du fra fjernkontrollen kan . Led kubbelys med fjernkontroll. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Fremstår som helt nytt da de kun er tatt ut av pakken, men ikke brukt. Tre kraftige, flotte kubbelys med LED-lys som flimrer litt og med fjernkontroll.


Rask levering og lave fraktkostnader. Styres ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. LED stearinlys - koselig stemning uten brannfare! Lyser også med vanlig hvitt lys.

Kjøp KULZ 3-PK RGB LED KUBBELYS hos Power. Kulz LED kubbelys med fjernkontroll. Vi vil produsere en eksklusiv produktlinje med LED lys som er perfekte til. De kan skape en elegant atmosfære med et trykk på fjernkontrollen. Med LED lys trenger du ikke være redd for at lyset velter og tar fyr.


Du styrer lysene enkelt med fjernkontrollen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie