Liten elektrisk skrutrekker

Hos Clas Ohlson finner du skrutrekkere og driller for både små og store prosjekter,. Liten, praktisk skrutrekker, utmerket til bl. Det finnes mange alternativer når lange skrutrekkere ikke kommer til.

Skal du skru stort, langt eller mye trenger du elektrisk hjelp, og her finnes det mye å. Lav vekt og liten størrelse trumfer ofte ytelse på mindre jobber. SKRUTREKKER SKRALLE OG BITS DELER. Med nytt forbedret ergonomisk design og .

Liten nett dameskrutrekker med lader og ekstra Bit-set. Selges, da jeg har avansert til større drill. Jeg pakker og sender, men kjøper betaler porto. Emballasje, og lader følger med.


Kart og flyfoto over Liten elektrisk skrutrekker fra FINN. Den kommer til nytte, titt og ofte, i tide og utide. Enten du trenger en skrutrekker med flere ulike spor . Den har innebygget LED-lys dersom det er dårlig belysning der du skal skru.


En enkel skrutrekker består av et håndtak, en klinge og en tupp.

En elektrisk skrutrekker har som regel utskiftbare tupper. Leter du etter billige Slagverktøy og tilbehør på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox. Noen som vet om en liten bra batteri . Lever elektriske IKEA-produkter, eller tilsvarende produkter, til oss for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie