Lamper med dcl kontakt

I huset vårt er det stort sett Elko DCL lampeuttak. Vi har ingen lamper fra før av, og må derfor kjøpe nye lamper til hele huset. Device for Connection of Luminaires?

I henhold til denne normen, skal ikke nye . I NEK 400-8-8står det at lamper skal tilkobles med DCL eller monteres med fast tilkobling.

Dersom takboksen er grunnere enn. Montering av lamperinnlegg8. Henge opp taklampe uten bryterinnlegg19. Bytte ut fastmontert taklampeinnlegg9. Noe el-arbeid kan du utføre selv.


Slik monterer du støpsel på lamper. Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe.

Ikke ifølge nye regler ifra DSB, men frykt ei. Sett sammen din egen, unike kombinasjon av skjerm, lampefot og ledning til ei lampe. Vil du ha noe som er litt annerledes?


Slik setter du sammen skjerm, fot og . På sikt forventer Direktoratet at lamper skal leveres med DCL-plugg, . Koble to lamper sammen Elektrisk DIY. Har du koblet til en lampe selv, og så tilkaller elektriker, vet ikke elektrikeren hva du har gjort, og du vil mest sannsynlig sitte der med lampen . Alt som er kobla med stikkkontakt er vel lov og gjøre selv, men alt som skal kobles. Må bytte bryter til dimmer på ett soverom, dette er til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie