Treolje med farge

Velg mellom vannbasert og oljebasert treolje. Elit Treolje er basert på en spesialbehandlet linolje helt uten White spirit. Men terrassebeisen er tilsatt pigmenter som beskytter mot uv-stråler og hindrer misfarging.

Treoljen motvirker oppsprekking og gråning av treverket. Dette gir en homogen overflate, . Kundebehandleren på Ikea mente dette . Dyptinntrengende kinesisk treolje.

Beskytter og tilbakefører hagemøbler og terrassens opprinnelige farge. På trykkimpregnert treverk brukes Gjøco treolje enten som fargeløs eller brekt . Hvorfor ikke velge en olje med farge i? Olje tregulv med TreStjerner Gulvolje. Etter timer etterpoleres gulvet med en liten mengde olje. Spesialolje for impregnert treverk.


Beskrivelse: Eksklusiv, oljebasert treolje, som gir en sterkt vannavvisende overflate. Beskytter treet mot uttørking og revnedannelse, så det holder lengre.

L FARGELØS TEXTROL, OWATROL TEXTROL 5L. Oil presses fra nøtter og kan gi en allergisk reaksjon for de som har nøtteallergi. Jeg har tidligere brukt Fluggers terrasseolje med farge, og har vært rimelig fornøyd.


Denne presser opp gammel olje, og fjerner også vannbasert olje om. Det er disse terrassebeisene som blir anbefalt, på grunn av hensyn til miljøet og at .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie