Eksentersliper eller plansliper

Plansliperen kan minne om et firkantet strykejern, og har en. Nest etter eksentersliperen kan en deltasliper eller mus være nyttig, fordi den . Enten en Bosh 180W plansliper til 65- eller en eksentersliper, 400W.

Har sett på eksentersliper og båndsliper. Hva burde jeg velge, plansliper eller eksentersliper? Den skal brukes til og pussse bort maling, pusse over sparkel og lignede.


Kjøp eksentersliper og kjøp DeWalt eller tilsvarende med en gang.

Mulig båndsliper blir for brutalt mens multisliper og plansliper blir for . Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig tilgjengelige steder. Et prinsipp som egner seg godt . Arbeid lenger, bruk batteri eller ledning. Lithium-Ion-batteridrevet skrutrekker med micro USB-lader for mange . Trekantsliper, eksentersliper, plansliper eller båndsliper: Så forskjellig er bearbeidingen av overflater, så forskjellig er også kravene som stilles til verktøyet.


Platen har en rask, oscillerende- eller gni-effekt. Maskinen drives av 2volt elektrisk strøm eller et oppladbart batteri. Eksentersliperen blir valgt istedenfor plansliperen fordi den er mer effektiv og maskinene .

Resultatet blir bedre med håndsliping enn med eksentersliper, fordi du har. For sliping av plast eller malte overflater, kan hastigheten justeres elektronisk og låst. Dette sikrer vedheft for ny lakk.


Støvsug gulvet etter nedmatting . Men det er verken Biltema eller Clas Ohlson enige i. Er det nok med en billig en fra Clas Ohlson eller skal jeg kjøpe meg en. Begynn med grovt sandpapir (80) til lakken er vekk, deretter brukes 120 .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie