Vinsj til tilhenger

Her kan du se vårt utvalg av vinsjer. V vinsj for bruk på motorkjøretøy, tilhenger, båthenger osv. Alt det du trenger følger med: .

Brukes på mange kjente tilhengere. Her finner du kvalitets manuell vinsj til båttilhenger, autotilhenger og tilhenger og til andre formål som vinsj er en fordel. Tilhengervinsjer, fastmonterte vinsjer medog uten fjernkontroll.


Nesehjul Forsinket nesehjul for tilhenger.

Elektrisk Vinsj 12v med fjernkontroll. Vinsjer og tilhengerutstyr kan du få på bestmarin. Vinsj til ATV eller tilhenger med trådløs fjernkontroll.


Motoreffekt: ca 7W (KW) Trekkapasitet: . Hengeren har tipp og justerbar baugstøtte med vinsj. Festebolter Ø: 12mm Festebolter avstand C-C: . Superwinch er en høykvalitets tilhengervinsj med dynamisk og mekanisk brems. Vinsjen har mulighet for frikobling av wire. Fjernkontroll med meter ledning .

Vinsj Manuell vinsj med utveksling som gir stor kraftgevinst. Kran med elektrisk vinsj og trådløs fjernbetjening! Kranen har en løfteevne opp til 8kg. Innebygd vinsj med hk elmotor.


Jeg har akkurat kjøpt meg en Tredal T-UT uten vinsj og skal nå kjøpe . Denne kran tilhengeren med kabelvinsj kan enkelt monteres på lastebilen, dette gir for enkel lasting og lossing. På grunn av vinsjen, kan du plukke opp . Dragkraft max 9kg, enkel vajer. Den mest kritiske fasen er lasting og lossing av henger. Montana-trailers Norge består ev en serie med hengere til ATV.


Flerfunksjonshenger og den typiske gårdshenger med tipp, vinsj og avtagbar frem- . EL-Winch, Superwinch, 12V, Go, 1. Bremset tilhenger, utstyrt med V-formet drag og gode kjøreegenskaper. Selger tilhenger til liten traktor og vinsj.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie