Varmelampe felleskjøpet

Jeg kjøpte varmelampe på felleskjøpet, tror det koster et par hundre kroner. Det varmer liksom bare ved lampa så det blir fortsatt kaldt. Varmelampe til kyllinger og varmeplate til vann vinterstid.

Lite brukt valpebinge og varmelampe selges. Styrken på pæren kan reguleres fra til 1watt. Men takket være ei godhjerta hønemor - OG varmelampe,.


Gi den så et lunt, varmt og tørt hjørne med varmelampe.

Felleskjøpet Fôr og Fritid Oasen. Hvilken wattstyrke leveres varmepærene i? For varme og lys bruker jeg fjøslamper fra felleskjøpet og varmelamper fra felleskjøpet. En liten ting om varmelamper: BRANNFARLIG! Ildste bålpanne eller varmelampe. Fint behagelig lys og deilig varme til både folk og planter.


Nettingen må også graves ned under. Heller ingen varmelampe er det bruk for. Høsten er her og Handymannen har gått til .

Hun guidet oss gjennom hele fôr . Ei varmelampe til bruk over kyllinger og smågris. Bruker du varmelampe skal den stå slik at fuglen kan velge selv om den vil sitte under den, eller om den kan gå til en . Så jeg gjorde klar kalvebingen med høy og varmelampe og la ham der. Dette kjøper jeg på mølla, eller på felleskjøpet. Skal du ha varmepære er det en egen Den har de på felleskjøpet :).


Men om du ønsker varme lampe til Jakoen din så finnes det også i . Ellers så kan du jo henge en varmelampe opp over der kalven ligger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie