Kärcher dampvasker

En dampvasker har mange bruksområder, og er f. Rengjøring med damp er den mest naturlige . Poleringsbehandlet treverk kan også rengjøres med damp, men .

Dampoppsuging, dampvasking, våt- og tørrsuging. Kärcher dampvasker SCPremium - Denne dampvaskeren fra Kärcher gir deg et perfekt rengjort hjem, uten bruk av kjemikaler.

Kjøp en dampvasker fra Kärcher, så kan du gjøre hjemmet ditt skikkelig rent. Dampvaskere er miljøvennlig, enkelt og effektivt. Passer til Kärchers dampvaskere SCog SC3.


KÄRCHER Mikrofiberkluter for Kärcher SC kjøkken 0. Kärcher SCdampvasker er en håndholdt rengjøringsmaskin som skal gjøre hjemmet ditt gullende rent. Dampens høye temperatur hemmer bakterievekst. Noen som har erfaring med dampvasker?


Se beste pris på Kärcher SCPremium.

Den intuitive og praktiske innstegsmodellen SCer en dampvasker med tostegs dampregulering for tilpasning av effekten etter hva det er du skal vaske. Les tester og omtaler før du skal kjøpe. Inkludert standardutstyr: Barnesikring . Kraftig dampvasker med stor kapasitet!


Tilbehøret er alltid på plass sammen . Salg 2: Sykkelstativ montert på hengerfeste Kärcher SCPremium er en portabel . Kan denne nyttes til tekstilinteriør? Har dampvasker og den er genial. Vi har en av de større fra Karcher, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie