Diesel vs bensin miljø

SKAL TAS: Dieselbiler er blitt den reneste syndefloden. Bensinbiler kan være verre for helsa enn dieselbiler med renseteknologi. Oslo er kåret til Europas miljøhovedstad.

Når man kjører mye, så teller lommeboka mer enn miljøet for den. Diesel er tyngre enn bensin, og man får dermed mer energi for pengene. Tallene er ikke basert på effekten av dieselmotor vs.


Bensin, hybrid eller diesel - valgene mer mange når man velger bil.

Men hvorfor er egentlig diesel så mye verre enn bensin? Her er en SUV, da kan du godt velge diesel. Men er egentlig diesel så mye bedre enn bensin? Hva med miljø og driftskostnader? VG har sammen med eksperter på drivstoffpriser, . Miljø- og helsekonsekvenser av utslipp fra bensin- og dieselkjøretøy.


Les også: Bør du velge elbil, hybri diesel, bensin eller hydrogen? NATURKATASTROFE: Al Gores miljøfilm skapte krisestemning og . Tilhører fossilt brennstoff som diesel og bensin fortiden, eller vil ny.

Fossilt drivstoff eller biodrivstoff? Valgene er mange og klimaeffekten forskjellig fra drivstoff til drivstoff. Kan det for eksempel være økonomi eller miljø? Både bensin og dieselbiler forurenser, og det kommer vi ikke unna.


Den teknologiske utviklingen for dieselmotorer til personbiler viser. Den høye andelen dieselbiler på norske veier skaper store. Prisen på 1hk tdi (diesel) og 1hk tsi (bensin) er tilnærmet lik. Miljø- og samferdselsbyråd Guri Melby (V) har som mål at dieselforbudet er på plass . Men bidrar nox og HC til de globale miljøproblemene? Bilens størrelse er fortsatt avgjørende for hva som lønner seg av diesel eller bensin.


Bensinmotorene har gjennomgått en rivende utvikling de . GOLF-KRIG: Er Norges mest solgte bil, VW Golf, best med bensin- eller dieselmotor? Testresultatene kan gi deg noen hint. Den franske miljø- og transportministeren, Ségolène Royal, sier.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie