Nordre land skytterlag

Her kan det legges ut det meste om skyting, stevner,. Nordre Land skytterlag has 3members. Denne siden er ment som ett tillegg til hjemmesiden vår.

Våre Hovedsponsorer: Idium webpublisering idium webpublisering. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, . Torpa Fjellstyre, Nord-Torpvegen .

Etnedal Skytterlag er tildelt Norgescupen 1. Det var samme året som han ble skytterprins på Landskytterstevnet. Da skjøt han for Andebu skytterlag. Nordstrand skytterlag stod som arrangør for årets samlagsstevne på Løvensjold banen.


Mer informasjon: nordrelandhagelag. Tippemidlene har vært av uvurderlig betydning for norsk . Begnadalen Skytterlag er tilsluttet Det Frivillige Skyttervesen, og er lokalisert i. I århundredets siste del reistes det ut over det hele land skytterlag etter. Dette er et resultat av samarbeid mellom Gran JFF, Lunner Skytterlag og.

Dalsbygda skytterlag´s bane, sk fra rv 30. Lars Inge SKATVEDT JB Sigdal Skytterlag 1p. Håkon ØSTBY JB Lunner Jff 1p.


Fåberg vestside består av villmarkspregede skogsområder, langstrakte . Da var det på med skytterklærne, så skjøt vi en 35-skudd pluss litt til. I den aller yngste klassen var det Åmot skytterlag som dominerte. Sigdal, Rollag og Veggli og Flesberg skytterlag var arrangører for.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie