Motek kompressor

Logg inn for priser og bestilling. Bruksområder Spikremaskiner Krampe- og . Selges grunnet manglende behov.

Har du behov for leie av kompressor? Meget anvendbar kompressor til bruk for spikremaskiner, fugesprøyter og roterende verktøy. To tanker gir stor kapasitet Store . Meget hendig og brukervennlig kompressor med god kapasitet.

Motek 2Generell forbrukerelektronikk. Egner seg perfekt til spikerpistoler, og annet luftverktøy. Hjulene og transporthåndtaket gjør at . Brukes til spikremaskiner, dykkpistoler, krampepistoler, fugesprøyter og roterende luftverktøy. Da har Bostitch laget en kompressor du bør ta en titt på: RC SQ-M. Det er ikke den ferskeste nyheten.


Har snakka med motek og noen snekkere om Bostitch RC SQ-M . Henger meg på denne, er på utkikk etter en 1-fas kompressor som. Essve (Tjep) har knallgode kompressorer og så bør du sjekke ut motek.

Kompressor för tryckluftverktyg. Lagringsort: Åkerlundsgatan Ängelholm. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Genomgång av Stanley-Bostitch kompressorer. MOTEK 2kompressor, ser helt ny ut.


Jag har fått en lite halvdan kompressor av svärfar, den slår inte ifrån som den ska så säkerhetsventilen jobbar övertid (har inte provkört själv).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie