Vedkløyver med motor

Hydraulikkstasjon med hk motor og tank. En skikkelig kraftplugg av en vedkløyver med tonns trykk og meget kort kløyvetid! Motor er flyttet til senter på henger.

Vedkløyver til traktor med 3-punkt. Maskinen drives av en firetakts OHV-motor på 1cm³ med snorstart. En meget robust kløyver med hk Honda-motor (kW) og tonns trykkraft. Meget hendig elektrisk vedkløyver med sammenleggbare bein som letter .

Arbeidstimer: Pris: 5NOK - Redskap - Jord - Skogbruk - selges - AnLast. Et alternativ til aggregat er er f. Docma cutmac svg7er en bensindrevet vedkløyver med en 6. Motoren går kontinuerlig og retur på vedfører reguleres i . Kløyveren stopper hvis du slipper spakene. Bensindrevet, hydraulisk vedkløyver med tonns trykkraft. Vedoppsamlingsbord under kniven og på hver side av sleden. Her er tipsene til deg som skal handle vedkløyver.


Girdrevet vedkløyver fra Gardentec med hele tonns trykk.

Docma Cutmac SVG7BS er en bensindrevet vedkløyver med en 6. Hk motor og en god arbeidshøyde. Ariens vedkløyver med tonn kløyvekraft. Kan kløyve både horisontalt og vertikalt.


Selve ved skruen er deffekt nå. Kraftig bygd hydraulisk vedkløyver, type benkmodell. Med stående motor som legger tyngdepunktet rett over hjulene.


Fremmating ved hjelp av hydraulikktrykk, . Vi selger mope scooter, atv, småmaskiner og hageutstyr.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie